Skola utan musik.


Foto: Jag, Holams kamera


Aloha! Sommaren är definitivt över nu, fett sorgligt..
Vanlig dag i skolan förutom att vi slapp musiken för att grupp B har fått slippa 4 lektioner på typ 1 vecka och vi har fått slippa 1 lektion.. Så vi fick gå tidigare. Holam hade redan gått hem för hon trodde att vi slutade tjugo i fyra så jag gick hem till henne och så gick vi till bibblan, köpte varm choklad och drack upp det sittandes på en bänk.
Sen ringde Emma och hade tråkigt så vi var "tvungna :P" att gå till zinken där vi spenderade resten av eftermiddagen.

Puss!


Gårdagen

Hej!
Igår så kom Holam hit och så sjöng vi singstar i flera timmr i hopp på att slå ett omöjligt rekord men Holam lyckades -.-' Såklart..
Sen så typ satt vi bara o prata och sen så skulle vi meditera fick hon för sig. Så hon gjorde rummet mörkt och tände ett ljus. Men jag kunde inte vara seriös så då berättade jag en spökhistoria men jag kom inte på nåt så vi satt i stället med vårat lilla ljus och sjöng o spelade gitarr, mys.





Skolfoton


Ja såhär blev mitt  ensamma skolfoto. Jag e ganska missnöjd för mina kinder och käken ser gigantisk ut!


Och såhär blev jag på fotot med hela klassen. Jag är otroligt missnöjd :( Men jag visar er ändå :)



Hehe sen så klippte jag o Holam ut våra bilder och satte våra fejs på andras kroppar i klassen, såhär blev resultaten: (klicka för större)

     

Prov.


Foto: Jag


Hej!

Igår så fick vi våra skolfoton! Jag ska lägga ut hur jag blev senare i kväll eller i morgon för Holam måste skicka bilderna..
Och vi hade matteprov idag.. Jag var fett nervös men det kändes ändå som att det gick bra. Det var ganska svårt så nu kan man vara nervös för engelskaprovet som är på tidag :( Vi hade vikarie på engelskan idag och han hade fått för sig att engelskaprovet var idag så det gick åt typ halva lektionen åt att övertyga honom att provet var på tisdag, men vi lyckades, pjuuh!
Idag så var vi på en kolonilottsvisning eller vad man säger och vi hoppas jättemycket att vi får den.. :)
Och nu har våran spis äntligen kommit! Så vi ska fira med potatisgratäng och en kladdkaka, som vi inte har ätit på flera månader. Den nya spisen är skitsnygg och helt fräscht vit och så, love it!

Bilder från begravning.

R.I.P  <3











Farfar.

<3

I morgon är jag ledig igen.. Ska på farfars begravning :( Han dog första skoldagen. Det e jättesorgligt :(
Så dt kommer inte bli så mkt uppdatering här på bloggen i morgon då..

<3

Lekte lite på ps


Kameran funkar! Lite..

Mamma testade att ladda kameran och nu funkar den lite i mellan åt! Så det kanske kommer att bli lite bilder här på bloggen, yaay!!

Ledig.

Igår var vi lediga, yaay. Jag va hemma hos Holam och vi bakade 32 cookies, hehe.. Fast Holam gjorde nog dt mesta för vi hade köpt 5 st blockchoklad som jag fick hacka.. och så lekte ja lite med smeten :P Då blev Holam lite irriterad men det va kul ändå.
Sen så skulle vi ha pluggat och vi gjorde det lite. Men ja hade med datan så vi skulle göra massa andra grejer också så vi satt mest på datan och åt cookies hela dagen, men det var nice.

Nu ser menyerna helt skumma ut men jag har suttit i typ 1-2 timmar nu och fixat dt mesta och jag orkar inte mer nu. Får fixa det en annan dag.

PROV.

Idag hade vi so-prov! Var jättenervös men det kändes som att det gick bra, eller jag hoppas i alla fall.
Jag hade ju övat innan så att det va ju tur annars skulle jag inte klara det.
Juste jag funderat på att byta blogg eller att lägga av helt för att menyn här har ju spårat ut helt och även om jag gör om allting och börjar om från grunden så ändras det inte så om jag inte lyckas fixa det så ska jag nog byta..
Ja så jag bloggar inte så ofta längre, kameran funkar ju inte o jag har så mkt annat som händer liksom.

Fel.

Jag har inte bloggat på ett par dagar men det är för att jag råkade ta bort nånting i kodmallarna så att hela bloggen blev konstig. Så då började jag om att lägga in hela designen igen och fick göra om hela designen men sedan så råkade jag göra samma sak igen -.-' och nu får jag inte tillbaka menyn. Så att allting i den högra menyn har försvunnit fast det står kvar i kodmallarna så jag måste försöka få tillbaka det. Så jag kommer inte blogga så mkt innan jag har fixat designen bara så att ni vet.

Back in business!

Nu har min käraste faster gett mig ps igen :D <3333333333
Äntligeeeen! TACK!

Patrik 1,5

Hej!
Såg ju patrik 1,5 med Emma, Ragna, Holam, Robin, Arvid och Sandra igår. Filmen var bra, jag rekommenderar den.
Kvällen var i alla fall jättemysig men inga bilder togs. Eller jo ett par stycken men jag vet inte vad som hände med min kamera för att alla bilder blir suddiga. Jag tror att linsen har skadats eller nåt men den kanske sätter igång att funka snart, annars så kommer jag att döö!!
Sen så typ gick vi till björnsträdgård där vi hoppade upp o ner i skateboardsgroparna. Det var rätt så skoj.
Efter det så gick vi till Mc Donalds, nyttigt! Fast ingen va typ hungrig för man hade ätit så mkt popcorn men jag var ganska hungrig ändå =P
Jag och Holam var aströtta och höll på att frysa ihjäl så vi gick hem, kände att man inte liksom kunde uppskatta resten när man frös så mkt. Robin gick också hem då.
Sen när jag kom hem så såg familjen o jag carnivale, en jättebra serie på 2:an lördagar klockan 20:00. Den borde alla se! Efter det var jag supertrött så ja kollade lite på vänner och sen nån gång vid halv elva slocknade jag :P

Idag så åkte vi till Isabel (min kusin) för hon fyllde år förra helgen. GRATTIS! Hon fick 300 kronor och 2 biobiljetter av oss.
Sen så skulle vi köra det där anden i glaset och det var inte så läskigt.. För att om det inte var Isabel som flyttade på glaset så var det ju jag :P
Annars så typ snackade alla lite bara, käkade tårta och kladdkaka :) Gottigt !!
Nu blev det ett väldigt långt inlägg... O det blev ju inga bilder hos Isabel heller så att jag kanske bara kommer att lägga in gamla bilder här i bloggen och sånt om kameran inte funkar snart igen :(

Här ska en rubrik vara.

Dagen har varit som vanligt. Ingen speciellt och samma uttråkande lektioner. Nu i efterhand så känns det som att jag somnade på no:n för jag kommer knappt ihåg nånting.. Men så kan det väl va ibland. Men på fredagar precis innan lunch så är man så himla trött och hungrig men så är det väl för alla (?)
Annars på slöjden så blev vi klara med våra örngott :) Det blev ganska fult och nu ska det ställas ut i bibliotekskorridoren så det är inte lika roligt.. Det blev mkt misstag med örngottet men skönt att det är klart! Nästa fredag så är det lektionsfridag vilket betyder att vi är lediga :D Så nästa gång vi har slöjd är om 2 veckor och då är Emma ledig.. Så jag får hitta på nåt att göra den lektionen eftersom att vi gör allting tillsammans.
Men nu måste jag gå!
Puss!

Tomt.

Alohaa!
Började dagen med en sovmorgon, nice! Sen så slutade vi tjugo över två så det var rätt så slappt.
Sen så kom Holam hit och vi åt asmkt och sen så kollade vi på tv.. Fast ja e fortfarande hungrig..
Annars så har det inte hänt så mycket...

Och ingen bild blir det heller att lägga ut. Ganska tomt inlägg, ganska tom dag :P

Onsdag.


Gammal bild, men efter lite redigering så blev det en mysig känsla..
Foto: Jag



Onsdag är det ju idag och det var inte så speciellt. Ganska långtråkigt. Hade mattefördjupning där vi ska undersöka matvanor och typ fetma i mellanstadiet så vi ska gå runt och dela ut enkäter som dom ska fylla i (tror att jag redan sagt det...) jag, Emma och Ragna har paxat för att inte få prata. Fast treorna är lugnt men det blir så pinsamt.

Skolfotona skulle ha kommit idag men dom är sena, som alltid. Är lite nervös faktiskt :P Har bestämt mig att i år så ska jag bli nöjd! Men det kommer inte hända..

Juste jag skulle ju till bibblan idag.. Men nu är det försent. Jag får ta nån dålig bok o läsa i morgon på svenskan och sen byta.. Men i helgen så måste jag gå dit!

REGN.


Foto: Jag


Booooooring tisdag som vanligt.. Man tänkte att det skulle bli så roligt att börja skolan och få skåp och schotahejsan men det är inte alls så.. Man bara tittar på klockan och räknar minuterna tills skolan tar slut.. typ...
Hade blivit lovade en film på engelskalektionen men noo så blev det inte, nån vikarie ändrade tydligen det så det blev ju en besvikelse.
Jobbig gympa i iskallt regn och man stod som fastfrusen på marken och kunde knappt röra sig. Det var brännboll och vi tjatade jättemkt på att få göra nåt annat men vi fick inte det.. Fast vi försökte faktiskt ändå! Och sen blev vikarien skitsur för att ingen typ gjorde nåt och som straff så fick vi sluta tidigare (?)

Missnöjd


Foto: jag


Jag är jättemissnöjd med designen och hela upplägget på bloggen men det ska fixas snart när mitt ps funkar igen.. Så det får vara lite skumt nu ett tag och jag ska fixa punktlistan i menyn också (kategorierna med) sedan när jag gör en ny header.

Måndag.

Hej!

Vanlig måndag med en jätteskum a-tid där man skulle låtsas att det var ett tv-program när lärarna gick och intervjuade folk fast inte mig -.-' pjuh!
Vi hade so fördjupning - svenska - so och sen lunch. På so fördjupning så ska jag och Holam jobba med Indiens kultur :P Skumskum vet inte riktigt vfr men det blev bara så.
När ja kom hem efter skolan så gick jag och pappa på en liten promenad och vi köpte supergoda croissanter.



Skräckis

Hej!
Kvällen igår va väldigt lyckad. Vi åt massa godis, snacks och bakelser. Sedan köpte vi pizza och alla var supermätta. Såg en skräckfilm som heter Shutter. Den var superläskig men asbra! Rekommenderar definitivt.
Sen så var vi lite rädda så för att lätta upp stämningen såg vi The Holiday, en av de sötaste filmerna som finns. Fast vi såg bara halva, så trötta, så andra halvan till frukost.



Matbord, mysigt


Holam och Emma låtsas vara gravida


Och nu har barnen kommit


Pizza


Trötta vid frukost


Ljus


Ragna fick örhängen av mig


Holam fick 2 kuddar av mig och Emma


Emma hade köpt cupcakesaskar till dom

Foton: Jag


Idag så har jag bara slappat. Skulle till biblioteket men jag orkade inte. Sen ringde Emma och ville jogga runt årstaviken så vi gjorde det, fast vi gick hela vägen och joggade typ 5 minuter på slutet.

Från i måndags

Ragna skickade lite bilder från "lägret" i måndags så här får ni se lite vad vi gjorde..


Jag och Emma i kanoten


Lunch


Emma och Arvid

Foton: Ragna

Trött

Hej!
Är astrött så jag orkar inte skriva nåt nu eller lägga in bilderna men jag lovar att göra det i kväll.
Puss!

Silke.. igen.



Jag vet att jag lägger ut mycket bilder på honom men det är bara för att han e såå söt <33
Ska kanske lägga av med att fota honom så mkt..

Gårdagen.. och idag

Hej!
Orkade inte skriva igår för ja kom hem runt åtta o sen skulle jag se idol och sen va klockan 9 och då orkar ja inte sätta på datan. Men vi hade i alla fall supertrevligt. Ja tror att hon gillade presenterna, vi hade köpt en badmössa och ett spel.. Fast badmössan var lite på skoj men den var så gullig så vi kunde inte låta bli att köpa den :)
Tog typ en miljon bilder.. Vi gjorde massa grejer och så var det typ världens största tårta.. Ja orkar inte berätta allt...
Idag så har det varit en vanlig fredag med bara en halv engelskalektion för att vi har vikarie och han e typ lat och skulle till en annan lektion så vi fick sluta tidigare, yaay. Och sen så var det slöjd där ja gör ett örngott och nu har jag tryckt på den, det är randigt i orange. Egentligen skulle det vara rött så jag började med det men färgen tog slut så det är en halv rand som är röd och resten blev orange, skitfult. Men det gör inget, det är charmigt :P
Sen efter skolan så gick ja hem till Holam och vi försökte förstå oss på facebook och sen satt vi på hennes balkong med varm choklad och te och diskuterade morgondagen, när vi ska sova över hos Holam. Så det kan bli lite tomt på bloggen i morgon men nu vet ni varför..


Klaras kolonilott


Lite snacks..


Vad ska man skriva?


Arvid


Robin och Alex


Holam


Flumbild på Robin

Vanlig dag.

Hej!
En vanlig torsdag har det varit idag. Det känns som att sommarlovet var flera år sedan men det var typ en månad sen, känns så fel.
Klaras fest e flyttad från i morgon till idag så ja ska gå om typ en halvtimme. Så nu har jag liksom ingenting att göra..



Årsbok

En rolig sida där man kan se hur man såg ut om man levde på typ 70-talet eller nåt.
Visst blev jag snygg?


År 1952


År 1978


År 1988

Sommarbild



Vilken version tycker ni är finast? Orginal eller svartvit?

Lägerdag

Hej!
Orkade inte skriva igår för att vi kom hem runt halv nio och då var man helt slut.
Vi skulle träffas åtta och komma hem halv åtta, men när vi skulle åka hem så var bussen trasig så vi fick vänta en halvtimme. Så därför slapp vi första lektionen idag :)
Men vi fick i alla fall göra lite såhär lekar, samarbetsövningar och paddla kanot :) Det var superroligt!
Sen så satt vi vid brasan och hade det supermysigt men det va inte så mysigt när blåsten vände och man fick stora rökmoln i fejset. Men annars så var dagen jättemysig och så. Men det enda negativa var att jag såklart glömde att ta med kameran :( Så denna gång får ni inga bilder från "utflykten".
Idag så har det varit en vanlig tisdag fast jättemånga var sjuka så det var rätt så tomt.
Sen så hade vi gympa sista lektionen men det e skönt för då kan man gå hem i mjukisbyxor och sen när jag kom hem så kunde jag inte låta bli att tända massa ljus i vardagsrummet, även fast det e ljust ute. För det blir så mysigt med ljus :)
Juste nu kom jag på att jag har massa läxor att göra + att jag måste städa men jag har so not lust att göra det nu så jag väntar en liten stund.
Och asså nu börjar man bli lite upprörd för Kosmos har dödat en till fågel! Han e ju värsta seriemördaren!!

RSS 2.0