Fina smycken också...

                     image124

Bild utanför skolan igår

                          image120

Min morgon 30/4

Hejsan!! Är på mammas jobb nu. Gick upp kvart tjugo över 6. Lite trött är man ju såklart.
Har inte hänt så mkt sen igår kväll. Men gud vad det var spännande på Desperate Housewives igår och Ugly Betty. Men nu vet jag faktiskt inte vad jag ska göra så jag kanske ska logga in på msn och kolla om någon är inloggad, tror inte det eftersom att vi är lediga WOHO!! =) Ska typ se majbrasan i kväll i tanto.
Juste Holam -- Vi får prata sen om när vi ska träffas?
Men så i morgon så ska jag träffa Emma och Ragna och på fredag vet jag inte. På lördag så ska jag typ bara va lite med mamma och på söndag så ska vi på picknick. Årets första picknick <33 Det ska bli så kul, längtar!

Puss och kram!

Leeeedig från och med nu!!!

Heeeeeeeeeeeeejj!! Kom precis från gympan. Otrooooligt varmt ute!! Kollar på vänner nu. Ska också jobba lite på pappas hemsida strax. Äter också jättegod isglass som jag gjort själv. Inga jobbiga lektioner idag så jag har inte så mkt att berätta. Kanske skriver lite mer i kväll...

Kramkram!


Lite fler bilder från promenaden...

image118 

image119

Bilder från min och mammas promenad!

             
image117

Måndag - 28 april

Tjaa! Vanlig tråkmåndag idag igen med alla tråklektioner. Och by the way - kolla in Emmas blogg för att se fler bilder från choklad-festen =)
Klar med berättelsen på svenskan så jag och Emma fick göra det tråkigaste eveer!! = läsförståelse! hata hata hata
Såg en film på engelskan och det var den pinsammaste texten på en låt (och sämsta).
Men annars så har väl allt varit som vanligt.
Gick till Holam efter skolan. Gjorde "kalas-kort" som kompisarna Emma och Ragna ska få i morgon. Det är nämligen såhär att jag och Holam fick för oss att ha ett "ta farväl av barndomen-kalas" eftersom att vi ska fylla 13. Okej vi kanske inte är vuxna direkt men vi kmr ju inte ha kalas där man kör fiskdamm liksom. Men det ska vi göra på detta kalas. Vi är typ helt taggade och Emma och Ragna ba: eeehmm.. okejj :S
Fast dom är ju med på det =)

Puss och kram!!


Fint väder!!

Heeej allihopa!! Var i stan idag. Köpte ett par skor och en tröja och en glassgrej. Jag och Holam har längtat jättelänge efter sån där glassgrej som man har i frysen och så blir det isglass. Men bara så att alla vet - det ska typ bli 20 grader i morgon så ta ingen vinterjacka!! Och på tisdag också!! Dom sa det på vädret i alla fall enligt mamma.

Puss o kram!


Rösta

               image116

Lite blombilder

image112

image115

Nya skor och klänning. Kommentera!

                 image111

Bilder från Emmas choklad-fest



image110              
           Bakelser, mums      

         
image108                
Emma  öppnar present


image109                       
             Gjorde egen pizza =)
   


Kommer kanske lite fler bilder sedan från de andras kameror men detta var de som jag hade lust att lägga ut.
Det var Holam, Ragna, jag och födelsedagsbarnet såklart =) Men det var jätteroligt!!

Emmas chokladfest

Hejsan! Temat på Emmas fest var choklad. Bussremsan behövde vi för att vi skulle till en chokladfabrik där vi köpte jättegoda choklad grejor, bilder kommer imorrn. Sedan kom vi hem och gjorde egen pizza. Efter maten gick vi ut på promenad och tog massa fina kort! När vi kom in så åt vi jordgubbar och melon doppade i choklad. Mums!

Nu ska vi se 27 dresses, god natt!

Skolavslutningsklänning?

                       image106

Den här ska jag kanske ha på skolavslutningen. Har redan köpt den. Jag vet inte om jag ska ha den på skolavslutningen eller bara vardags, vad tkr du?

Min snarkande lilla älskling...

image104             image105

Ganska mkt bilder??

Inlägg: 65
Kommentarer: 51
Bilder: 103

26 april

Hejsan!! Längtar till halv 3!! Emmas fest!! Ska också till ringen snart och dom öppnar tio o jag ska köpa skolavslutningsklänning eftersom att mamma vill vara med så kan jag inte köpa den i morgon när jag och kompisarna ska till stan. Måste kanske börja fixa mig i ordning... Men det är så himla irriterande att Emma inte säger vad vi ska göra på festen för att det ska va en överraskning men ändå! Jag skulle aldrig kunna hålla mig att inte säga... Men det är spännande också =)

Puss och kram!

En liten bild från photoshop...

image97

25 april

Hejsan!! Har varit en vanlig fredag. Samma gamla vanliga (tråkiga) lektioner. På engelskan så hade vi föredrag för halva klassen!! Jag hade om en jättebra bok - Godnatt Mr Tom. Den är jättebra, läs den. Men det var otroligt pinsamt och jag kände att jag var jätteröd, surprise!!!! =P
Sedan så köpte vi årets första slush och såg årets första fjäril!! Gick ner i tanto och sedan satt vi på zinken ganska länge innan vi gick hem. Här kommer några av bilderna från idag:

             image95 

Lite mer bilder =P

               image94

Lite konstig =)

                 image93

Sjukaste lektionen nånsin!

Hejsan!! Idag så rullade dagen på som vanligt. Förutom att slöjden var den sjukaste lektionen nånsin! Vikarie från Egypten och hon var skitskum!! Hon läste upp typ allas namn 3 ggr var... Sedan så snackade hon om att hon respekterade oss och att vi respekterade henne aslänge! Palla berätta allt hon gjorde men hon var skum.
Utvecklingssamtal halv fem idag NOO! Nervöös...
Ska försöka jobba lite på pappas hemsida snart men ja har försökt göra det 3 ggr nu och datan har bara buggat varje gång, snacka om irri!! Blir nog inga bilder idag men kanske i morgon när vi ska äta årets första slush!! Muums...

Hejdåå!

Jag och Emma (stockholmsflicka.blogg.se)

                    image86

Prommis i tanto

Klicka på bilderna för större.


     
                                          Emma
     
                                        Söötis Casper

                                                                

Årets första nyckelpiga och barfota!!

                                image73

22 april - tisdag

Hejsan!

Fick reda på att klassen hade 3,4 tusen idag =) Ska typ på bio eller nåt... Det blir typ 120 per person.
Hjälper pappas hemsida att få fler kompisar så det kan ju ta aslång tid för jag ska göra så att han blir kompisar med hans kompisar kompisar. =P
Ska ut sen.. Hade gympa idag och så var det såklart det jobbiga Evighetsstafett (hatahatahata). Tänk om man gör så att hela laget förlorar! Juste vi har ju läxor också!!!
Men det är så himla bra för nu är det ju asvarmt som sommar typ!!! Det är liksom hett ute. Sköönt.

Ciao!

Grattis Emma!

                image66

21 April

Hejsan! I skolan som vanligt... Till Götis efter skolan o skulle köpa en tröja till Holam o leggings till mig. Hittade varken av dom så vi gick till ringen. Där så hittade vi allt. Såg en jättefin klänning som jag kanske ska ha på skolavslutningen, lägger ut bild om jag köper den. Nåväl, här kommer några av de bilder vi tog...


                       
          Åt glass...  


                                                                          

Bilder från trekanten igår

                          image60

Runt årstaviken och tanto...

Klicka för större



                           


                           


                                   

Söndag

Tjaa!! Vaknade precis. Ska cykla runt årstaviken idag. Ska ta kort, lovaar. Nytt rekord på besökare igår =) Yaay!
Men vädret är ju fint och det är jag jättelycklig för! Men igår så var det bara fint på morgonen, vilket jag tkr var ganska dåligt, alltså att det inte var fint hela dagen. Men aa så är livet.

Hejdå!


Myckeeeeeet bilder från igår...


              image35





    (klicka för större)    


                                      


                                      
                                                  En ny kattkompis från gården
  








Lördag

Hejsan!! Cyklade runt trekanten i morse men det räckte inte för mamma men jag mådde illa o hade ont i magen så vi fick cykla hem. Annars så har jag precis städat mitt rum o nu lyssnar jag på musik. Kollade på en film igår.
"Vad kvinnor vill ha" när en kille kunde läsa kvinnornas tankar. Den var helt okej. Ska kolla på nån film med mami o papi idag som papi har spelat in. Och by the way kommentera!!

Hejdåå!

Fredag <33

Aloha!!
Kom precis hem från skolan. Måste diska snart =( Hade prov idag, kändes ganska dåligt men sedan efteråt så hade jag gjort likadant som mina kompisar så då är chansen ganska stor att vi har rätt! Är ganska glad för det. Hade också engelska föredrag, jag pratade om Regina Spektor. Var ca 8 personer men det gick väl helt okej. Ganksa pinsamt. Ska ha föredrag igen nästa vecka om vad som helst (det värsta nånsin!!) Jag vet inte vad jag ska ta!! Nån ide?? Men jag ska äta mellis nu.

Hejdå!


Torsdag

Heeej!!! Haft en normal torsdag, som vanligt. Jättejobbigt på gympan för att det va typ 2kamp (tjejerna mot killarna) och så vann tjejerna och så fick vi bestämma vad vi skulle göra, basket valde vi. Killarna var inte nöjda men dom sa liksom okej men så var det en kille som inte ville köra det o tack vare honom så fick vi göra styrketräning!!!!!
Jääääääääääääättejobbigt. Men vi överlevde. Slöjden var som vanligt och sen så hände det inte så mkt mer.

Bilder från cykelturen idag #2

          image31

Bilder från cykelturen idag #1

           image30

Onsdag!

Hejhej! Jättekul med alla kommentarer <33 tack så mkt!!
Var i skolan som vanligt och alla lektioner var som vanligt. Cyklade igen efter skolan eftersom att Holam också ville cykla, men det var jättekul! Vi cyklade bara runt lite =P (Bilde ovan, om du inte ser dom så har jag inte lagt in dom än =P)
Lyssnar på musik nu... Ska träna lite på engelskan, föredrag på fredag. Prov i matte på fredag också.. Jag tror inte att jag ska träna så för jag kan nog det. Ahm.

Hejdåå!

Desperate är tillbaka!!

Jag är bara såå glaad att desperate housewives har börjat igen.
Kommer idag klockan 20.00-22.00 = dubbelavsnitt, fast ett av dom är ett gammalt avsnitt så att man ska hänga med igen.

                                                                             
                                                                              (klicka för större)

Mina favoritlåtar!

 
                                           The Story - Brandi Carlile

 
                                             Loveaffair - Regina Spektor

 
                                        If it makes you happy - Sheryl Crow


                                               Fidelity - Regina Spektor

Tisdag

Hej allihopaaa!! Jag vill bara säga att det är jättekul när jag får kommentarer <33 Fortsätt gärna =P

Var på tekniska idag. Ganska tråkigt för vi fattade typ inte riktigt vad man skulle göra så vi bara gick runt lite. Men det var helt okej.
Cyklade efter skolan (bilder nedan) och först så cyklade vi runt hela långholmen och sen till slussen o hem igen. Jag måste ha sett ut som en idiot för jag gick typ från slussen med hjälmen på!!! Fast jag gick ju med en cykel så folk fattade ju att jag hade cyklat men ändå!! Fast jag kunde ju inte ta av hjälmen för min frilla var helt puckad. Men aa det gick ju bra ändå.
Ååh nu kom mamma med en trisslott... VANN EN MILJOON!!!!
Nej det var min önskning men vi vann inget... Tråkigt. Fick 20 spänn av mamma =D Yaaaay.
Ska börja på en ny header i kväll. Lägger in den i veckan någon gång.
Ska äta snart... Jättehungrig.

Puss & kram skumbanan

Bilder från cykelturen idag

                    image28

Hannahs fina frisyr bakifrån

                                         image27

Sovmorgon!!

Hej allihopa!! Vi har sovmorgon till halv tio =) Yaay... Men vi ska till tekniska museumet -.-' Lite jobbigt att kolla typ på byggnader men det får man leva med. Loovar att ta massa kort på cykelturen idag! Har inget att skriva...

Ciao!

Bilder från gården

              image26

Tråååkig måndag

Hejhej!! Måndag igen, helgen går alldeles för snabbt!! Önskar att det var fredag, såklart. Hade vanliga lektioner och alltså en heeeelt vanlig måndag. Efter skolan kom Hannah hit och vi slog in Emmas paket, blev faktiskt ganska fint. Vill lägga ut en bild men då kan ju Emma se =P Spelade sedan ett roligt spel som vi laddade ner!!

http://www.gamenext.se/game.htm?code=114102633&lc=sv&Refid=spela_se

Kör det, man är en kock ska man få en 5-stjärnig status. Nu skrev jag typ av instruktionerna men det gör ju inget!!

Och asså det är så himla sorligt med Engla... Allihopa!! Tänd ett ljus klockan 9 i kväll, typ hela Sverige ska göra det åt Engla.



Ska till museum i morgon men det kanske blir kul. Men då missar vi bilden =( Aha... Efter skolan ska vi cykla = D
Vi tar MASSA bilder som jag kan lägga ut sen!

PS. Tipsa folk om bloggen

Hejdåå!

Nya grejor

                           
               Ögonskugga                           Långt linne

Hej alla människor!

Hejhej!! Asså jag har så otroligt lite besökare och alla mina kompisar har såhär jättemycket besökare och jag fattar inte hur man ska få det!! Men alla dom få människorna som kanske kollar på min blogg lite då och då, tipsa folk!!! Snälla tipsa folk om bloggen!!! Och sen när jag ändå ber om saker kan ni inte kommentera lite mera?? =P Förlåt jag vill inte ha värsta kraven men det blir liksom roligare att ha en blogg då.
Och jag vet att min header e jättetråkig och att jag borde göra en ny men jag har inga ideer! Fast jag har ju gjort några ganska tråkiga headers som jag kan andvända så länge så jag kanske ska byta, får se.
Tipsa, tipsa, tipa =P

Ciao!

Tider =)

Här är ett konstigt arbete som jag har jobbat med ganska länge =P Vid varje 13:13, 14:14 osv. så har jag kopierat det och lagt in det här. Jag bjuder på mååååååååånga önskningar!!

                    image21

Cykel-söndag??

Hejhejj!! Tänkte cykla på morgonen med kompisarna men vädret är ju sådär så jag vet inte faktiskt. Tror att vi ska göra det, eller?? Annars så har det inte hänt så mkt faktiskt. Ska typ bara sega lite idag och inte göra så mkt. Kanske nån läxa, fast vi har ju bara engelskaläxa och att träna på matteprovet. Skriver mer i kväll...

Hejdå!

Ikon


Lägg gärna in den på eran blogg om ni gillar min blogg!

                        

HTML:  <a href="http://www.hannahinabox.blogg.se" target="_blank"><img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/497968/images/2008/hannah_in_a_box_ikon_1207844951_3558625.jpg" border="0"></a>

Helloo Lördaag!

Hejsaan!! Ska till stan om typ en timme. Ville ha årets första leggings idag men vädret är sådär och Hannah ska typ inte ha det så det får bli nästa vecka typ =( Men det gör inget. Efter stan ska vi hem till Holam och fixa lite med presenterna till Emma. Jag har inget att skriva...

Hejjdåå!

Rolig från tjuvlyssnat.se

Två tjejer ~16 sitter och väntar på bussen.
Tjej 1: Jag har tänkt berätta en grej för dej ganska länge nu...
Tjej 2: Öh, okej. Vadå?
Tjej 1: Jag är gravid!
Tjej 2 (hysterisk): VA? Seriöst? Du kan inte mena allvar, när ska du föda barnet?!
Tjej 1: April april...
Tjej 2 (förvånat): VA? Den här månaden?? Din mage har ju typ inte växt nåånting, du måste kolla upp det där...



Fredag + Dagens garv =)

Äntligeen fredag!! Asglad för alla 3 föredrag är över. Gick asdåligt men det får man leva med. Var på Götis och fikade idag, fast det va fullt så vi åt fikat på trottoarskanten =) Gick till lite affärer och dom provade asmkt kläder och jag provade ett långt linne som jag köpte. Men i stort sett så gick väl dagen ganska bra. Ska till stan i morgon o köpa present till Emma, kan tyvärr inte avslöja vad det är eftersom att Emma kmr ju läsa det då. Men jag kan säga det efter Emmas fest.
Gosar just nu mes irriterande Silke som tigger mat.
Dagens garv: Lurade Hannah att jag fick nervsamanbrott och började gråta efter engelskan och hon ba: Nämen gumman! (och gick fram och kramade mig) Fast Ragna gick också på det.
PS. Skämtet var Emmas!!
Kanske låter lite tråkigt men det var askul!!

image20

Torsdag

Tjabba!! Har inte hänt så värst mycket idag. Ska äta thaimat = älskar det. Vi har upptäckt en thairestaurang på Hornsgatan vilket är asbra ju! Hade slöjd idag och nu är vi nästan klara WIHOO!! I morgon så har vi 3 föredrag så jag e skitnervös men det kan man ju fatta, elr hur?? Min engelska suger verkligen. Ska berätta om varför jag beundrar MAMMA. Haha -.-'   Svenskan o so:n e ja inte så nervös för men asså engelskan, ja kommer få panik snart. Men jaja försöker att inte tänka på det =)

Va hos Emma efter skolan o vi gjorde typ inget. Asså jag menar verkligen ingenting, satt framför tv:n o typ gjorde inget. Eller juste Emma gjorde typ scharader av låtar, gick väl sisådär o jag loosa stort asså.

Men aa... vi ses då.


Ciao!


Roliga spel!!

Hejhej!

Jag och Holam har precis kört ett jättekul spel som heter "Go Go Gourment" från spela.se och man är en kock som ska laga massa maträtter. Ganska stressigt men väldigt kul! Fast man måste ladda ner det och så kan man bara köra det EN GÅNG eftersom att det är en testversion, vilket jag tycker e jättedåligt!

Ett annat kul spel, också från spela.se som heter "Hot Dish". Har inte kört det på jättelänge men det är jätteroligt! Då är man också en kock och ska göra massa grejer.

P.S innan ni laddar ner så måste ni ha ett bra virusprogram för att man kan typ få virus!

Tråkiga onsdaaag

Tjaa!! Tråkigaste dagen på veckan (förutom måndag) för att vi har alla tråååååkiga lektioner. Men en sak var ju bra, vi slapp göra so:n-föredraget idag så vi hann göra det!! WOHOO! Men då är ju nackdelen att vi får göra 3 föredrag på fredag. Alla ämnen på fredag förutom e.a (eget arbete) och matte. Nu så har jag övertalat Holam att göra läxan (ÄNTLIGEEN!!) mot att jag ska ladda ner ett spel. Jag vet att det e konstigt att jag måste "tvinga" henne att göra läxan. Menmen så är livet.
Jag har faktiskt inget att skriva. Jo, jag gjorde en ny kalender i förrigår på photoshop (ska göra en ny men såhär ser den ut just nu)

                  


o på baksidan så skrev jag mitt bloggnamn =P vill du ha fler besökare vettu! Men asså stockholmsflicka.blogg.se och thetastesofme.blogg.se och ragnaa.blogg.se vill också ha fler besökare!! Så alla som kollar på min blogg (inte så många så men ändå!) tipsa alla ni känner om dom bloggarna och gärna om min blogg också =P För asså det känns ju lite meningslöst att skriva och så är det typ mamma och mina kompisar som kollar. Känns ärligt talat dumt. Så därför vill jag ha fler besökare. Pleeease!!


hejdåå seeees!

3 bra låtar!!

 
                                            Fidelity - Regina Spektor


                                    Fall apart again -  Brandi Carlile


                                              The story - Brandi Carlile

Bilder från idag!

(Klicka för att få större bild)

                       
Vi fick I <3 NY tröjor från Ragna!! (ragnaa.blogg.se)              

              


                            


                           

Bra låt och rolig video!


Bra låt


GÅ IN PÅ DOM HÄR BLOGGARNA!!

www.ragnaa.blogg.se

www.thetastesofme.blogg.se

www.stockholmsflicka.blogg.se

Bra låtar och roliga spel!

http://www.spela.se/ så finns det ett roligt spel som heter The Morning After, sök på spelet i sökrutan. Man ska göra uppdrag åt massa människor och spela lite småspel i mellan och sedan när man har klarat allt så kan man ta sig ut ur huset...
Ett annat roligt mariospel ----> http://pouetpu.pbwiki.com/SMF_480X360  och asså bana 10 e så himla svååår!!

Två bra låtar: Loveaffair av Regina Spektor och The Story av Brandi Carlile.

Skriver mer i kväll. Hej så länge!

Bilder från Bergianska trädgården

image6


image7

image8

Äntligen fredag!!

Hejhej! Denna vecka har gått ganska snabbt men det e ändå ganska tråkigt att vara tillbaka i skolan. Men nu så är det helg igen!! Och så är vi lediga på måndag =) Wohoo!! Just nu så läser jag en tidning och pratar med mamma. Det har inte hänt så mkt.. Förutom att vi ska ha 3 föredrag nästa vecka HJÄÄLP!!! Och 2 av dom e på fredaaaaag!! Lite nervös asså. Man ska berätta om en person man beundrar på engelska, och så ska man berätta om en del i
Afrika (fast det e ett grupparbete) i so, och på svenska så är det valfritt. Jag ska berätta om Holam på svenskan och på engelskan så ska jag kanske berätta om mamma =P Ja beundrar ju henne såklart och jag kommer inte på något annat, haha. Mamma har köpt en ny tröja åt mig =) Det e så roligt när hon gör det lite då och då =P Haha..
Ses sen då!

Hejdå!!

Torsdag

                                                            image27

Hejhej!! Idag så har det varit en vanlig torsdag. Slöjd, utvärdering, ind.tid och allt vanligt. Har faktiskt inget att skriva.

Var och vaccinerade Kosmos mot kattpest. Gick ganska bra. Sedan så följde vi med till hennes sång =P Eller vi följde ju inte med in men vi följde med henne dit. Ganska kul typ.


Hejdå!


Blogg.se tillbaka igen!!

                                                       image21
Hejhej! Äntligen så funkar blogg igen, yaaay!! Emma har gjort en ny snygg header till mig. YAAAY (L)(L) Love ya.

Det har inte hänt så mkt sen jag skrev sist. Bara vart lite familjedrama och sånt men äh ska glömma det. Skolan har börjar igen efter lovet, skitsegt. Känns som fredag hela tiden. Ska ha föredrag i skolan snart om vad som helst! HJÄÄLP!! Kommer freaka ur om man ska göra för alla :( Jag ska ha om Ragna och Ragna ska ha om mig och Holam och Emma ska ha om varandra. För det e ju liksom pinsamt om man e där och dom pratar om en ba: Hannah e född XXX på XXX och det skulle ju vara superpinigt! Så därför bestämde vi att ta nån i en annan grupp, smart va? Haha inte så jättesmart men men.
Ska följa med på Emmas valpkurs idag :D Gud vad roligt! (Casper på bilden) Söt va?!? Sötaste hunden asså. Och snällaste.
Nu ska jag fixa mina naglar så vi ses.
Puss och kram skumbanan

RSS 2.0